Serwetki papierowe to materiały higieniczne, które muszą znaleźć się na wyposażeniu każdej herbaciarni, restauracji lub innego lokalu podającego żywność. Jakie typy serwetek są zwykle wybierane? Na co powinno się zwrócić uwagę podczas zamawiania tego produktu?
Serwetki gastronomiczne – zastosowanie
Serwetki papierowe są stosowane we wszelkiego rodzaju lokalach gastronomicznych – od barów szybkiej obsługi, przez lodziarnie, uniwersyteckie i przedszkolne stołówki, domy weselne, kawiarnie, aż po puby. Te artykuły higieniczne jednokrotnego użycia są wspaniałym zamiennikiem tradycyjnych chusteczek wykonanych z tkaniny, a zarazem pozwalają oszczędzić na wydatkach ich czyszczenia oraz przechowywania. W sprzedaży dostępne są wszelkiego rodzaju serwetki gastronomiczne – wytrzymałe 2-warstwowe serwetki z włókniny, które nie rozdzielają się podczas używania, dzięki czemu wspaniale wypełniają swoją funkcję, a także jednowarstwowe serwetki do dozowników wykorzystywane w restauracjach samoobsługowych.
Serwetki gastronomiczne – ogranicz ilość wytwarzanych śmieci
Chcesz zaopatrzyć swoją stołówkę w solidne serwetki papierowe? Weź pod uwagę te, które można dozować pojedynczo. Umożliwia to uzyskanie wymiernych oszczędności, ograniczając jednocześnie ilość generowanych odpadów. Popularne są też dekoracyjne serwetki papierowe, obecne na rynku w wielu kolorach – są one przeznaczone do lokali, w których nadzwyczaj istotne jest wywołanie dobrego wrażenia. Na szczególną adnotację zasługują papierowe serwetki firmy Tork, które wyróżniają się niebywałą chłonnością oraz trwałością. Serwetki te można nabyć zarówno w odmianie dostosowanej do tradycyjnych dyspenserów na stolik (horyzontalnych i wertykalnych), jak i dyspenserów do zabudowy lub na ladę.
Dane:
Sklep VerdeAvis.pl
Petrus Serwis Piotr Janas
Staniątki 376
32-005 Niepołomice
Mob.: +48 783-332-495
E-mail:
[email protected]